+359 893 200 300
+359 895 500 700
info@cascadas.bg
Български
Търси
Всички
Complexes
Избери всички
Карта
banner
banner
banner
banner
Условия за ползване

Тези правила и условия, подлежащи на корекции, се отнасят директно или косвено чрез www.cascadas.bg до всички наши услуги. Можете да се запознаете с тях онлайн, чрез мобилни устройства, на място, по имейл или по телефон. Осъществявайки достъп, разглеждайки и използвайки нашия уеб, независимо в коя платформа (наричани оттук нататък "уеб сайт"), Вие потвърждавате че сте прочели, разбрали и приели правилата и условията, посочени по-долу (включително изявлението за конфиденциалност).

 

Тези страници и тяхното съдържание, както и предоставената в тях онлайн услуга за резервации на помещения за настаняване и други услуги, („услуги”), се притежават и управляват от Каскадас Мениджмънт ООД (наричано от тук нататък ,,нас,, ,,ние,, или ,,наш,, )

 

1. Сфера на предлаганите услуги

Посредством този уеб сайт ние от Каскадас Мениджмънт ООД и в частност комплекс «Каскадас», (комплекс,) предоставяме онлайн платформа, чрез която рекламираме своите услуги и чрез която посетителите на сайта могат да извършват резервации . Извършвайки резервация чрез www.cascadas.bg, Вие влизате в директни договорни отношения (законово обвързани) с Каскадас Мениджмънт ООД. От момента, в който изберете желаната от Вас услуга ние сме единствено в ролята на посредник между Вас и виртуалния пос терминал на УниКредит Булбанк АД, препращайки данните на избраната от Вас резервация към съответното място за разплащане на УниКредит Булбанк – Виртуалния пос терминал.

След успешно извършено заплащане на избраната от Вас услуга в електронния терминал на банката, Вие получавате имейл с потвърждение на Вашата резервация от нас.

Въпреки, че полагаме особени усилия и грижи за постигане на високо качество на предлаганите от нас услуги, ние не проверяваме и не бихме могли да гарантираме разплащателната услуга на банката, дали цялата им система е в пълна изправност, нито можем да бъдем подведени под отговорност за каквито и да било грешки (независимо дали са явни или скрити), прекъсвания (независимо дали се дължат на временна и/или частична повреда, поправка, актуализиране или техническаексплоатация на виртуалния пос терминал ).

Нашите услуги са на разположение за лична и нетърговска употреба. Поради тази причина не Ви е разрешено да препродавате, да създавате deep-link („дълбока връзка” - пускане на линкове към подстраници на сайта, а не само към заглавната му страница), да копирате, наблюдавате (напр. с помощта на програми за шпиониране или проследяване на информация, т.нар. spider и scrape – програми), помествате, изтегляте или възпроизвеждате на каквато и да била информация, текст, софтуер, продукти или услуги, предлагани и достъпни на нашия уеб сайт, за каквито и да било комерсиални или конкурентни действия или цели.

 

2. Цени и гаранция за най-добра цена

Цените на нашия сайт са силно конкурентни. Всички цени на сайта на www.cascadas.bg са с включено ДДС и всички други такси и данъци и (могат да се променят в зависимост от данъчните промени и вътрешни разпоредби на управата на комплексите), освен ако не е посочено друго на нашия уеб сайт или в имейла с потвърждението на резервацията.

В някои случаи на нашия уеб сайт са показани по-ниски цени за определен тип настаняване. Въпреки това, за тези определени от нас цени, могат да важат специални ограничения и условия, свързани с възможността за анулиране или относно начините за възстановяване на стойността на резервацията. Моля, преди да резервирате, да проверите внимателно описанието на стаята и съответната цена за подобни ограничения и условия.

Очевидни грешки на уеб сайта ни (включително печатни) не са обвързващи.

Всички специални оферти са специално обозначени.

 

3. Конфиденциалност

www.cascadas.bg  уважава личното Ви пространство. Моля, прочетете нашите изявление за конфиденциалност за повече информация.

Ние предприемаме мерки по защита, за да предотвратим загуба и неправомерно използване или изменения на Вашите данни, които се намират под наш контрол. Но ние не можем да гарантираме защита на информацията от незаконно използване или изменения на Вашите данни от противоправни действия на трети лица. Вие сте длъжни да знаете, че ние нямаме контрол и защита на други сайтове в интернет , които Вие посещавате, използвате за покупки на продукти и услуги.

 

4. Таксуване

За разлика от други комплекси, ние няма да добавим допълнителни (резервационни) такси към цената на стаята. Ние няма да таксуваме личната Ви кредитна карта, тъй като Вие плащате директно на виртуалня пос терминал на УниКредит Булбанк.

 

5. Кредитна карта /банков трансфер с кредитна карта/

Ние не изискваме данни от кредитната Ви карта, за да гарантираме Вашата резервация. Ние Ви изпращаме на виртуалния пос терминал на УниКредит Булбанк след като сте потвърдили желаната от Вас услуга на уеб сайта и Вие изпращате сами информацията от кредитната Ви карта директно към УниКредит Булбанк. Вероятно тe ще извършат предплащане. За да бъде Вашата резервация завършена и потвърдена е необходимо предплащането на пълната стойност на потвърдените от Вас услуги на уеб сайта ни /освен ако друго не е рекламирано и договорено на уеб сайта ни/ средства по нея.

За да бъде защитена и кодирана информацията от картата, когато я пращате до УниКредит Булбанк, те използват технологията  ( PSIDSS ).

Приеманите карти са Maestro, MasterCard и Visa. Използвания виртуален ПОС терминал е 3D Secure и Verified by Visa. 

Моля запознайте се старателно с правилата и сроковете за анулация, възможността за възстановяване на средства, преди да направите резервация и завършите плащането. Моля имайте предвид, че понякога направената от Вас трансакция / превод на средства/ са без възможност за възстановяване.

Моля проверете внимателно описанието на стаята относно подобни условия и ограничения преди да направите резервация.

Плащането се обработва по сигурен начин от трета страна (УниКредит Булбанк) и се прехвърля директно от Вашата банкова сметка в банковата сметка на Каскадас Мениджмънт ООД. Фирмата не прави, не приема и не обработва плащания    това става посредством виртуалния постерминал на УниКредит Булбанк.

В случай на измама или неоторизирано използване на Вашата кредитна карта от трети лица, повечето банки и компании, издаващи кредитни карти, поемат риска и покриват всички плащания, произтичащи от такава измама или злоупотреба, което понякога може да е предмет на приспадане. Каскадас Мениджмънт ООД не влиза в разплащателни взаимоотношения с потребителя в момента на резервация на услуга, а прехвърля потребителя към система на УниКредит Булбанк. Поради тази причина Каскадас Мениджмънт ООД не носи никаква отговорност ако компанията или банката, издала Вашата кредитна карта, удържи средства от Вас заради неоторизирани транзакции, произтекли от извършване на резервация направена на нашия сайт.

 

6. Анулиране

С извършването на резервация, Вие приемате и се съгласявате с прилаганите от нас правила за анулиране и политика в случай на непристигане, както и с всички допълнителни условия (на услугата) и наши правила за настаняване, които могат да се отнасят до Вашата резервация или до времето на престоя Ви.

Безплатна анулация и възстановяване на преведените средства: до 7 дни преди датата на настаняване;

Късна Анулация: анулация по-късно от 7 дни преди датата на настаняване, таксува се първата нощувка;

No-Show: таксуват се първата и втората нощувка;

 

Правила за анулация при специални оферти и условия:

Non-re Fundable Fffer, Early Booking Offer & Last Minute Deal : Тази оферта не позволява възвръщане на преведената от Вас сума при канселиране на резервацията;

  

Правилата за окончателно анулиране или в случаите на непристигане или модификация на резервацията за комплекса са налични и на нашия уебсайт - на страницата с информация за съответния тип нa настаняване, показват се и в имейла за потвърждение. Моля обърнете внимание, че може определени цени или специални оферти да не подлежат на анулиране или промяна. Моля запознайте се с условията старателно преди да извършите резервация.

Ако желаете да прегледате, коригирате или анулирате своята резервация, моля използвайте имейла за потвърждение и следвайте инструкциите в него. Моля обърнете внимание, че може би ще бъде изискана такса за анулиране на Вашата резервация, съобразно правилата на мястото за настаняване за анулиране или в случай на непристигане. Препоръчваме Ви да прочетете тези правила внимателно, преди да извършите резервация.

 

7. Права върху интелектуалната собственост

Софтуерът, необходим за извършването на нашите услуги или наличен за използване на нашия уеб сайт, както и правата върху интелектуалната собственост (включително авторските права) на съдържанието и информацията или върху материала на нашия уеб сайт, са собственост на Каскадас Мениджмънт ООД,

освен ако не е посочено друго.

Каскадас Мениджмънт ООД притежава всички права върху съдържанието (вкл. всички права върху интелектуална собственост на) интерфейса (вкл. инфраструктурата) на  интернет страницата, на която са предоставени услугите (включително оценките от гостите и превода на съдържанието) и Вие нямате право да копирате, ( hyper-/deep ) препращате, публикувате, насърчавате, продавате, интегрирате и да се възползвате по какъвто и да е начин от съдържанието или нашата марка без нашето изрично писмено разрешение.

 

8. Разни

Тези правила и условия и предоставянето на нашите услуги се регулират и тълкуват в съответствие с Българското законодателство и всички спорове, произтичащи от тези общи правила и условия и нашите услуги, следва да се отнасят само и изключително към компетентните съдилища на територията на България.

Оригиналната българска версия на тези правила и условия е преведена на други езици. Преводната версия е израз на добра воля и представлява единствено офис превод, който няма правна стойност. В случай на спор по отношение на съдържанието или тълкуването на тези правила и условия, или несъответствия и различия между българската версия и версията на тези правила и условия на всеки друг език, следва да бъде прилагана българската.

Ако някоя от клаузите на тези правила и условия е (или стане) невалидна, неприложима или незадължителна, Вие продължавате да сте обвързани с всички останали клаузи. При такъв случай невалидната клауза следва да бъде изпълнявана в максимална степен, позволена от закона, а Вие се съгласявате да приемете подобен ефект, като на невалидната, неприложима или незадължителна клауза, с оглед на съдържанието и целите на тези правила и условия.

 

9. Информация за контрагента

Каскадас Мениджмънт ООД

202944445

6000 Стара Загора, България

Милин Камък № 23

info@cascadas.bg

Вход