+359 893 200 300
+359 895 500 700
info@cascadas.bg
Български
Търси
Всички
Complexes
Избери всички
Карта
banner
banner
banner
banner
Настаняване

Моля имайте предвид, че за да резервирате апартамент е необходимо да се предплати 30% от сумата на резервацията.

 

В случай на анулация или непристигане предплатената сума за резервация не се въстановява

 

При настаняване се внася гаранционен депозит в размер на 50 евро, който Ви се възстановява изцяло при напускане. Гаранционният депозит служи за обезщетение при евентуални нанесени щети от клиентите върху имуществото в апартамента и/или територията на комплекса.

 

Cascadas Family Resort - това пленително място е създадено специално за вдъхновяващ семеен отдих с деца през всички годишни сезони
 

Cascadas Family Resort  разполага със студия, 2-стайни и 3-стайни апартаменти. Уютно и стилно обзаведени всички помещения предлагат възможност за самостоятелно приготвяне на храна, пране,гладене, оборудвани са с индивидуални климатици,кабелна телевизия и интернет, самостоятелни тераси с балконска мебел.Баните са заредени с комплект хавлии и козметика за всеки гост.

Предлаганите уелнес съоръжения включват хидромасажна вана, сауна и парна баня, 2 фитнес зали и 2 масажни салона. Всички гости на комплекса могат да се възползват от безплатен Wi-Fi интернет.
На ваше разположение са:

• 7 басейна (2 със солена вода), 2 мини аква парка с атракциони за деца;

• паркови пространства, простиращи се на 6000 м2., включващи 2 езера, в който уютно са се настанили водни лилии, птици, риби и костенурки;

• детски площадки и игрална зала с множество игри, забавления и атракциони;

• магазин за хранителни стоки;

• бюро за обмяна на валута.

 

 

За повече информация попълнете формуляра
Информация
Съгласен съм с Условия за ползване на cascadas.bg
Вход